Sorteeroplossingen
Sorteeroplossingen
Sorteeroplossingen
Sorteeroplossingen
Sorteeroplossingen
Sorteeroplossingen
Sorteeroplossingen
Sorteeroplossingen
Sorteeroplossingen
Sorteeroplossingen

Modulaire transportbanden

Een stevige en betrouwbare partner in uw interne transportproces

Implementeer onze rollenbaan in uw organisatie en weet dat uw productieproces jarenlang onverstoorbaar doorgaat. Vervoer lichte tot loodzware producten met dit betrouwbare systeem. Ontdek hoe u de rollenbaan slim inzet in uw organisatie.

 

 

Twee varianten rollenbanen

Het bekendste systeem onder de transportoplossingen is waarschijnlijk de rollenbaan. U kunt kiezen uit twee soorten: met of zonder aandrijving. In het laatste geval laat de baan het werk over aan de zwaartekracht. Een klein hoogteverschil van enkele centimeters en soepele rollen zorgen er voor dat het product van A naar B wordt verplaatst.

 

 

Eindpunt of overgang

Een rollenbaan is eigenlijk een simpele transportoplossing en dient vaak als eindpunt van een lijn. Het systeem kunt u natuurlijk ook inzetten als een overgang in uw transportoplossing. Zo duwen bijvoorbeeld onze pushers uw producten snel en soepel op de rollenbaan. Ook onze andere componenten sluiten aan op de rollenbaan.

Soort producten

Zet de rollenbaan in wanneer u producten transporteert met een vlakke en stabiele ondergrond. Denk aan kratten, dozen of pakketten. De rollenbaan vervoert ook pallets of andere zwaardere producten of dragers. Dat maakt de rollenbaan een uitstekend hulpmiddel voor tal van bedrijven.

 

 

Staal verzinkt, INOX of PVC

Het systeem is toepasbaar in alle industrieën. Als u in een vochtige of hygiënische omgeving werkt in de pharma sector, dan kunt u het beste voor INOX kiezen. Ook leveren wij de rollenbaan in PVC en staal verzinkt, wat meer aansluit bij de logistieke sector. Zo bieden wij altijd een oplossing die perfect bij uw bedrijf aansluit.

 

 

Weinig onderhoud

Een rollenbaan zonder aandrijving gaat jarenlang mee. Er is immers geen mechanica die onderhoud nodig heeft en de stevige rollen kunnen wel tegen een stootje. Dat maakt het een uitstekend en kostenbesparend transportsysteem in meer simpele workflows. Is een component onverhoopt aan reparatie of vervanging toe? Wij leveren naar wens de nieuwe onderdelen en een servicemonteur.

Neem contact op
© 2024 IC-S nv - Privacybeleid - Website by KMOSites