Transportbanden voor de voedingsindustrie

Inox transportbanden op maat

Onze Inox Food Conveyors worden in huis ontworpen en gemaakt in ons eigen atelier. Onze hygienic design en de componenten die we gebruiken garanderen een snelle en grondige reiniging.  Onze oplossingen zijn betrouwbaar, efficiënt  en aanpasbaar aan jouw specifieke noden.  Hierbij hebben we aandacht voor de veiligheid, ergonomie en food safety.  Zo creëren we meerwaarde voor jouw productie of verpakking wat zich vertaalt in rendabele productieprocessen en een hoge productiviteit.

 

Ontdek ons gamma aan transportbanden op maat of klik door naar onze oplossingen voor jouw specieke sector.

 

 

Modulaire transportsystemen in aluminium en inox

Productie- en verpakkingsmachines werken alsmaar sneller.  Automatisatie zet zich volop door in de voedingsindustrie doorheen alle processen in je bedrijf.  De volumes stijgen, maar tegelijk wordt meer flexibiliteit en snelle omschakeling gevraagd door de markt.  Dit zal in de toekomst nog verder toenemen. Dat vraagt om flexibele en snelle transportsystemen die makkelijk aanpasbaar zijn ifv je groeiende productiesnelheid en wijzigingen in je processen. Ontdek onze modulaire systemen en sorteeroplossingen die je makkelijk uitbreidt of aanpast.

 

Ontdek ons gamma aan modulaire transportbanden.

 

 

Totaalprojecten - Service

Je kan bij ons terecht voor een enkele transportband, maar ook voor totaalprojecten incl. de sturing en programmatie alsook voor de service nadien.

We werken het technische dossier van elk project netjes af inclusief alle nodige attesten zodat je volgende audit een succes wordt.

© 2024 IC-S nv - Privacybeleid - Website by KMOSites