Transportbanden voor de tabak industrie

Snelle levering

Er is geen industrie zo onderhevig aan veranderingen in wet- en regelgeving als die van tabak. Zo kwamen er nieuwe verpakkingen en werden bepaalde toevoegingen verboden. Jouw bedrijf moet zich net zo snel meebewegen. Met onze modulaire systemen verandert je jouw productieproces in korte tijd. Je kan ze eenvoudig uitbreiden, verkleinen en verplaatsen. Zo bewegen onze machines moeiteloos mee met jouw organisatie.

 

 

Modulair transportsysteem

Met universele componenten vervaardigen wij een transportoplossing op maat. Wij nemen al jouw wensen mee. Wilt je een lager energieverbruik, minder stilstand, lagere kosten of alledrie? En kan de transportband in jouw bedrijfspand omhoog, omlaag, steigeren of staat er een branddeur in de weg? Wij bedenken in iedere ruimte het meest efficiënte transportsysteem.

 

 

Chain conveyor

Veel tabaksproducenten vinden onze chain conveyer de ideale oplossing voor hun bedrijfsruimte. Het werkt compact, snel en transporteert producten vlot over lange afstanden. Ook maakt de chain conveyor met gemak 90-graden bochten, zodat je meer ruimte overhoudt voor andere werkzaamheden. Zo creëren wij een systeem aan de hand van de flow van jouw productieproces.

© 2024 IC-S nv - Privacybeleid - Website by KMOSites