Transportbanden voor de logistiek

Snellere en efficiënt transport

Logistieke processen kunnen vaak efficiënter, goedkoper en sneller. Vervang de heftrucks die van loods A naar loods B rijden met een transportband. Of verplaats de transportsystemen van de grond naar het plafond en creëer zo meer ruimte voor personeel of machines. Wij brengen de mogelijkheden graag voor u in kaart om samen tot de meest efficiënte oplossing voor uw bedrijf te komen.

 

 

Systemen groeien mee

De logistieke sector groeit hard dus uw bedrijf ook. Wanneer de productiesnelheid wordt opgevoerd, groeit ons modulaire systeem mee. De motoren zetten we een tandje hoger of we plaatsen extra transportbanden. Omdat al onze componenten naadloos op elkaar aansluiten, voeren we aanpassingen moeiteloos door.

 

 

Complete transportoplossingen

Verbeter het productieproces van uw complete bedrijf met onze sorteersystemen. Door het sorteren te automatiseren bespaart u op fysieke arbeid, en dus loonkosten. Sorteer foutloos dozen met verschillende postcodes, vorm of gewicht. Alles is mogelijk. Aan de hand van uw wensen bepalen we de meest efficiënte oplossing.

 

 

© 2024 IC-S nv - Privacybeleid - Website by KMOSites