Transportbanden voor de farmaceutische industrie

Clean Design

De Farma industrie moet aan hygiënenormen en andere strenge eisen voldoen. Zo moet je werken in een droge, antistatische omgeving met zoveel mogelijk gesloten systemen. Onze deskundigen bewegen zich al jaren in de farmaceutische branche en weten exact waar jouw sector om vraagt. Onze rvs- en inox-oplossingen voldoen bovendien volledig aan de wetgeving.

 

 

Beste systeem voor je bedrijf

Hoewel de farmaceutische industrie hoge hygiënenormen hanteert, hoeven transportsystemen niet altijd van rvs te zijn. Wij denken graag met je mee over de meest adequate oplossing voor uw bedrijf. Kies voor de transport van verpakte producten bijvoorbeeld juist voor goedkoper en lichter aluminium. Wij nemen graag een kijkje in jouw pand om het meest efficiënte, kostenbesparende en snelste systeem te ontwikkelen.

 

 

Complete oplossing

De Farma kent vooral kleinverpakkingen zoals tubes, potjes en flacons. Voor de continuïteit en snelheid is het voor jou van belang dat de verschillende werkprocessen goed op elkaar aansluiten. Onze compacte chain conveyor biedt een snelle en efficiënte transportoplossing voor jouw branche. Producten worden met een hoge snelheid vervoerd. Wanneer producten in dozen moeten, laat je de chain conveyor naadloos overlopen op onze andere systemen.

© 2024 IC-S nv - Privacybeleid - Website by KMOSites